fredag 14 september 2012

I arla morgonstund

I morse när jag cyklade hem från jobbet så tog jag en sväng om torget. Inköp av kantareller, rödbetor och sallad. Tänkte laga till lite gott ikväll och fira att det är ledig helg.



 


 

Kantarellmacka med ett smarrigt vitt vin och sen gratinerade rödbetor med chèvre, honung och babyspenat, jo också några rostade pinjenötter.

Efter torget blev det lite fönstershopping, är i starkt behov av ett par nya stövlar/boots eller kängor inför hösten som knackar på.



Vidare förbi en nyöppnad Vintage butik med en del Odd Molly (till ganska höga priser).




Förbi raketen och nästan hemma.



Nu ska jag hoppa i säng och hoppas på att få sova medan "golvsliparmannen" väsnas å det grövsta. Det får bli öronproppsömn (läskigt för jag hör min puls hela tiden och det låter som signalen vid en järnvägsbom...)



Ha en bra fredag!

6 kommentarer:

  1. Men söta, golvslipare och öronproppar. Du skulle ju nästan tagit in på hotell för att få sova. :) Eller så blir du förhoppningsvis bedövad av maskinmullret. Tusen tack för sist och jag ser fram emot att se dig imorgon.
    kram!

    SvaraRadera
  2. Det där lät ju hur sjukt gott som helst! Men golvsliparmannen, hmmm... vilken odåga... och att höra sin egen puls, lite läskigt faktiskt. Hoppas du fick sova i alla fall!
    Kul att höra din röst igår, see you tomorrow, ska bli skoj! Kram!

    SvaraRadera
  3. Älskar torghandel och de där kantarellerna var bra mycket finare än de jag såg häromdagen. Sov Gott med öronproppar. Det är perfekt sovväder ute! Klem

    SvaraRadera
  4. Allt du handlat helt i min smak! Love allt! Sov så gott! Jag sover alltid med öronproppar när jag sover på dan! Annars kan du göra som min dotter, sova med hörselkåpor!
    Kram Helena

    SvaraRadera
  5. Vad skönt att du får dig en ledig helg. Hoppas du fick sova:)
    Kram

    SvaraRadera
  6. Jag har just upptäckt rödbetor (annat än inlagda i burk) och det är ju FANTASTISKT? Undras om Gud uppfann rödbetan eller chevren först?

    Kramar och ha en superhelg!

    SvaraRadera