torsdag 6 september 2012

Strumppanik & studiedag

Hej!

Igår morse så cyklade jag med hundarna och lämnade sonen på skolan, iförd jeansshorts, sandaler och en liten kofta. Jisses vad kallt, brrr.
Idag åkte strumporna på för att jag tänkte ta mina converse men fick värsta paniken. Inte än! Jag vill ha lite av sommaren kvar än. Slet av mig strumporna! Långbyxor fick det bli som avvägning till barfota i sandaler.

 

 Efter allt strump, sko-sandalklyddande fick jag rusa till jobbet som var en studiedag. En dag fyllt med föreläsningar om en massa spännande molekyler och formler.

 

 Och smarrig frukost som det bjöds på (och megastor kanelbulle till kaffet men den hoppade jag över för volangernas skull).


 Avslutade med avdelningsmöte som banne mig var roligare än Grotescos föreställning på humorfestivalen. Och det säger inte lite om den föreställningen...har läst i tidningen att man kan få pengarna tillbaka.
Kände att jag behövde lite blommor att vila ögonen på idag så det blev en sväng inom blomsteraffären.Ha en skön kväll! 

5 kommentarer:

 1. Wow vilken snygg stass och superläckra brillor! Ja nu r hösten här.. Var varmt och skönt idag på dan när solen sken men så fort den försvann blev det höstkallt. Första gången höst som jag kände det så. Har blandade känslor men tiden har ju sin gång... Kram

  SvaraRadera
 2. Supersnygg outfit! Brillorna och foresome har jag också, var den så dålig grotesko, kul att mötet idag var bättre:) kram Nilla

  SvaraRadera
 3. Visst bär det emot att ha strumpor på! Jag vägrar också! Men det var fanimej kallt utan i morse;) Kram

  SvaraRadera
 4. hahah, verkar som många, inklusive mig själv strump- premiärade idag. Strongt med flippflopporna. Fin hela outfiten också såklart. Klem

  SvaraRadera
 5. Jag höll på lika dant. Till slut blev det leggings och en bit bar hud innan Mexicanabootsen :)
  Kram

  SvaraRadera