torsdag 15 november 2012

Sjukstuga & Pocahontas

Hej!

Ursäkta min lilla paus här i Blogglandia. Vi har haft sjukstuga samtidigt som allt annat händer på en gång, ja och så jobbet såklart. Känns som någon trimmat ekorrhjulet totalt. Till råga på allt så ringde de nu ikväll från friluftsfrämjandet och berättade att sonen har fått en plats i skridskoskolan (som det var helt omöjligt att komma med när jag ringde förra veckan) med start i morgon. Gaaaah, raketfart till Nova och köpa skridskor. Hann precis innan butikerna stängde. Skönt  iallafall att han fick en plats och att skrillorna är inköpta. Faktiskt ganska kul om barnen lär sig att åka så att dom kan vara med på  friluftsdagarna i ishallen.


Jag är ju ganska dålig på att försöka överraska er och givetvis blev det Pocahontaströjan, dvs. Rupicola Cardigan från Odd Molly som var tröstpriset. Har flaxat omkring i den hela dagen, mjuk och skön, varken sticks eller kliar och den är inte för varm. Däremot bara så underbar att ha på sig! Dessvärre glömde jag att göra två flätor och ta fram pannbandet med fjädern. Kanske jag kan få till det någon annan dag;) Att plåta sig själv när det är novembermurrigt är inte lätt. Har provat olika speglar med hjälp av halvtaskigt lampsken. Får kanske asa in någon gammal bygglampa med 500 watt från garaget och ljusa upp hemmet med.


Känns som att jag kommer att somna på soffan ikväll...

Kram

13 kommentarer:

 1. Fiona du är så snygg i Rupicolan! Hoppas ni kryar på er därhemma snabbt och du får en skön helg i stället.
  kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag laddar för helgen!
   Kram

   Radera
 2. Hej!
  Hoppas att ni piggnar till snabbt och jag måste bara kommentera den sista bilden, vilken blick du har, inget som hotfullheten bakom skulle våga sig på, underbart.
  Kram från Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Nä, ingen vågar sig på mig när jag kör "blicken";)
   Kram

   Radera
 3. Tänk att allt ska hända på en gång. Håller med Eva, jäklar vilken blick på sista bilden! Kram pudding!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förstår inte det. Det är alltid "allt eller inget" här.
   Kram

   Radera
 4. Vilken härlig poncho! Men du den där tavlan i bakgrunden, vart ska du ha den? skulle bli livrädd om jag gick upp en natt och jag så den!
  Kram helena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förstår inte vad ni har emot Jack Nicholson när han spelar i "The Shining";) Ibland sover jag i det rummet men det är inte så läskigt för han liknar min man!
   Kram

   Radera
 5. Haha blir full i skratt. Kollar in bilden jag med... Men ponchon var mycket fin.. Inte.. Han uamig..
  Kram Eva

  SvaraRadera
 6. Så typiskt att allt hopar sig men grattis till platsen! Ååååå den där förbenade tröjan som du är sketasnygg i - vill verkligen ha!
  Kramar

  SvaraRadera
 7. Tack! Det var jättekul att han kom med (så behöver han inte bli retad för att han inte kan åka skridskor heller...)
  Och jag älskar Rupicolan!
  Kramar

  SvaraRadera
 8. Du er så fin!! I både denne og den rosa poncho'n. Vi liker visst mye av de samme tingene:)
  klem

  SvaraRadera