torsdag 31 januari 2013

Blött tandläkarbesök, Tröstpris & utlottning

Förra veckan när jag spelade innebandy så fick jag en hård boll rakt på käften. Fläskläpp men också en flisa på en framtand som rök av. Så jäkla retligt. Var hos tandläkaren idag och fick slipat till tanden. Men jag har då aldrig varit med om någon slabbigare tandläkare. Var våt i hela ansiktet och bak i nacken. Tänkte att tag att han skulle dränka mig eller nåt...

Och när jag har gjort sådana här tråkiga och kostsamma saker var jag värd ett tröstpris (fullkomligt logiskt), tyckte jag. Så det blev en tur till Kids & Friends i Staffanstorp. Ja, jag var tvungen att ladda batteriet ett tag på bilen med;) och det är så lagom långt att fixa till det lilla dilemmat.

Blev med väska från Ceannis i snyggt brunt skinn! Har gått och suktat efter den ett tag och blev jätteglad när jag hittade den till ett riktigt bra pris:). Fyndade även en hel kasse med jeans, tröjor och skjortor till sonen.
Var också och hämtade ut vinsten till min utlottning som går ut på söndag. Det är inte så många som nappat på att vara med och vinna solprodukter från Odd Molly så det är stor chans att vinna! Är ni sugna så klicka HÄR eller tryck på bilden här ute i högermarginalen.Kvällen ska ägnas åt Grey´s anatomy tror jag bestämt:)


Kram

13 kommentarer:

 1. Det är tråkiga pengar och tur att det inte var värre ändå! Så givetvis är du värd lite tröstshopsing :) Ceannis har mkt snyggt, din väska är verkligen inget undantag! Klem och fortsatt fin kväll.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänder är inte kul men så välbehövliga. Vill ju inte se ut som en huligan heller;)
   Ska packa väskan ikväll och ha premiärtur med den imorgon:)
   Kram!

   Radera
 2. Klart man ska trösta sig efter tandläkaren. Och jag vill snart ha en sushilunch igen.
  kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. All tröst bra:)
   Sushi, gärna!
   Kram!

   Radera
 3. Gud vilken snygg väska! Tandläkare ja, jag har två gånger kvar, och kommer att bli smått ruinerad:)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Trist att det ska vara så jäkla dyrt. Finns nog många som går och lider av diverse tandproblem. Synd.
   Kram

   Radera
 4. Och ett litet bonuspris för roligaste kommentar är på väg till dig. =)

  SvaraRadera
 5. Jag säger som Lingonet - att trösta sig efter ett tandläkarbesök - särskilt ett slabbigt sådant - är ju helt i sin ordning!
  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Frågan är bara HUR mycket man får trösta sig?;) Jag har ju dock ett gigantiskt blåmärke efter en innebandyboll på insidan av låret med...
   Kramar

   Radera
 6. Jag var hos min tandläkare i förgår, får en kostnad på 8000 kr efter all behandling i vår. Shit. Men det är bara att gilla läget. Du gjorde rätt att trösta dig att köpa dig en väska, själv tröstköpte jag mig Björn Borg trosor på rea samma dag. Det är jag värd! ;) Hittade till dig härliga blogg via din tävling med Odd molly solskydd, jag håller tummarna för det skulle jag behöva. I vilket fall som helst så har jag hittat en bra blogg att läsa och jag ser fram att fortsätta följa vad du skriver. Ha en fin helg.

  anette meg carlsson

  SvaraRadera