söndag 3 mars 2013

Fira helg

Helgen har gått i rasande fart. 
Jobba fredagskväll och lördagsmorgon. Hem och röja runt lite innan fina Lingon dök upp och hade med sig en helt fantastisk blombukett med ranunkler som tydligen är giftiga (och inte ska tuggas på...men jag mår bra:) 


Vi drack rosa bubbel och hoppade sedan till bords och käkade ostfondue. Som man på slutet kunde käka som pasta genom att snurra osten på pinnen. För övrigt den enda bilden jag lyckades knäppa under gårdagen (bra jobbat...)
  Sen dök fina Flippis upp efter att ha varit och kalasat på annan ort. Hon hade med sig en låda helt ljuvliga små cupcakes. 


 

Apfelstrudel till efterrätt som serverades med vaniljvisp som det gick väldans illa med (tips, måla inte om kök och gäster med detta, ingen bra partyhöjare..;) men slank ner ändå:) Efter lite tillputsning av gäster och kök så åkte peruklådan fram. Så kul man kan ha med en sådan, mer om dom tokerierna en annan dag!
Det var väldans kul och trevligt med mina gäster och hoppas så att dom vågar sig hit igen:)Idag var det ju ett strålande väder. Tog mig en "11-kopp" på altanen och mumsade på Flippis gooooda cupcakes och skrapade lite lotter. Jodå, vann 50 spänn så det är till att hämta nya lotter imorgon.
Insåg att hösten och vintern satt sina spår på altanen så den fick vårstädas med vatten, såpa och skurborste (hittade arbetskraft på ovanvåningen)
Trädgårdsmöblerna åkte fram, likaså blomlådorna fast det får nog dröja några veckor till innan planteringsdags. Lite väl kallt om nätterna för det än. Med filt var det skönt att lapa lite sol från solsängen:)
Så var den här helgen över, intensiv, rolig och supertrevlig! 


Kram

7 kommentarer:

 1. Gottigott med både fondue och cupcakes:)Och rätt trevligt att städa bort lite vinter:) Kram

  SvaraRadera
 2. Låter som en jätetmysig kväll. Jag är hur avund på våren som hittat till er. Här är det fortfarande massor av snö kvar.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Tusen tack för igår! Ost alltså...vad kan bli fel? Ingenting tror jag. Hoppas blommorna står sig länge och jag ser fram emot nästa gång vi ses!
  kramar!

  SvaraRadera
 4. Smuk buket :-) Ja weekenden flyver afsted når man har nok at tage sig til :-)
  Dejligt solen er fremme... Her i DK har vi forårsvejr :-))
  Kram

  SvaraRadera
 5. Tack själv snälla och grattis till 50 pix. Det är för roligt när man skrapar fram en vinst, oavsett belopp nästan. Klem

  SvaraRadera
 6. Vilken finfin kväll ni haft. Jag älskar ranunkler men visste faktiskt inte att de är giftiga. Jag låtsas inte om att ni har nästanvår ;)
  Kramar

  SvaraRadera
 7. Vilken matfest! Ostfondue, mums! Skidåkarmat när den är som bäst :-)
  Det verkar som ni haft en härlig kväll! Kram

  SvaraRadera