lördag 2 mars 2013

Vårkappa

Igår var jag en sväng på Kids & Friends och kollade vad dom fått in. Är så sugen på en vårjacka/kappa. Provade Tootsie Coat från Odd Molly men vet inte riktigt om den är för mig.
Har ju spanat in en annan kappa på nätet, nämligen "Love the back coat" också från 
Odd Molly.
Är det någon som vet hur den är i storlek?
Är där något foder i den?
I kväll kommer förhoppningsvis två fina tjejer hem till mig och jag ska svepa ihop något att käka. Har tänkt mig något Österrikiskt eftersom jag fick blodad tand på semestern. Och sen kanske, kanske bjuder jag ner dom i källaren;) 
Nä, skämtar bara! 
Det får nog bli ovanvåningen:)

Kram

10 kommentarer:

 1. Tror din fina figur passar mycket bättre i Love the back coat! Bra att jag fick se dig i Tootsien - var lite nyfiken men den känns lite barnslig eller nåt?
  Kram

  SvaraRadera
 2. Snygga kappor.....kanske som Rosen säger att den nedre kappan är mera du!
  Kram Titti

  SvaraRadera
 3. Jeg tror også mere på den nederste, både model og farve :-))
  Dejlig lørdag - kram

  SvaraRadera
 4. Jag instämmer......den nedre är mycket finare på och färgen är underbar! Men var är våren? I Stockholm har det typ haglat idag :=(
  Kram Halvan

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Rent spontant håller jag med övriga, den nedre är bättre till dig skulle jag tro. Det är någonting med den övre, kanske färg, kanske modell.
  Kram från Eva

  SvaraRadera
 6. De är fina båda två, men tyvärr ingen av mina färger. Men jag håller tummarna stenhårt för att den gröna ska återkomma!
  Ha en trevlig kväll oavsett våningsplan. =)

  SvaraRadera
 7. Visst är den fodrad till skillnad mot förra årets liknande kappa. Ganska liten över bysten tycker jag annars normal och jätteläcker i färgen.
  Kramzar Mags

  SvaraRadera
 8. Tycker absolut Love the back coat! Ha så mysigt med besöket nu!
  Kram

  SvaraRadera
 9. Fina kappor både två men röstar för den nedersta, den skulle sitta som en smäck på dig. Hoppas ni hade en toppenkväll igår. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 10. Jag gillar båda två, jag ;-).

  SvaraRadera