söndag 6 oktober 2013

Upside down jacket & MC boots

Alltså, det här med höst och vinter. Nästan som en hel graviditet...
 Det är ganska många månader som man ska dra omkring i vinterytterkläder. Jag brukar vara så trött på mina vinterjackor där någonstans på vårkanten att jag får lust att göra en stor brasa på  allt. I år tänkte jag satsa på fler vinteroutfits så att jag inte blir så eldningsbenägen, av kläder.

Gammal skjorta//Edc, Esprit. Byxor//Mos Mosh

Hade en så jobbig fotograf med mig. Som tvingade upp tanten på dom mest märkliga lekställningar...


Mc-bootsen som dottern hittade genom Magdalena Graafs instagram. Där läsarna inte gillade att en så gammal kärring kunde gå omkring i dessa dojjor....och jag som är lastgammal i jämförelse med Magdalena. Hennes läsare hade nog fått spader om dom sett mig;)


Ni ser väl så avslappad jag ser ut?! Som om jag inte gjorde annat än att sitta och dingla med benen på ett volträcke, dagarna i ända.


Upside down jacket med svart brodyr från Odd Molly


Jag vet, håret ser fördj@vligt ut...har beställt tid hos frissan.
Upside down jacket beställde jag från Noos.se och mina "MC boots" inhandlades från Lager 157.


Ha en skön söndag! 
Jag ska bege mig till jobbet och hålla söndag där.

Kram

10 kommentarer:

 1. Underbara bilder på dig snygging! Hoppas du får en fin dag på jobbet..
  Kram

  SvaraRadera
 2. Du gör dig hur bra som helst på ett volträcke och snygg är du som få. Bootsen är ju snygga och anar dessutom att de är sköna.
  Hörde på Mix Megapol någon morgon på väg till jobb att det värsta som fanns var "kärringar över 50 som visade sina fula knän eller hade vita converse".
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Ja jösses snygging att du bara vågar ha di däringa bootsen :D
  Kramar

  SvaraRadera
 4. Hahahha, ja du ser väldigt "avslappnad" ut på någon bild ;) lite besviken dock, hoppades på en volt när du ändå var där uppe och klättrade ;) F ö är både boots och jacka riktigt, riktigt snygga. Ha en fortsatt fin söndag, det blev ju en toppendag idag! Klem

  SvaraRadera
 5. Snyggsnygging och du kunde ju ha voltat lite eller? Eller hängt i knävecken? Nä, jag skojar bara. Tycker du är supersnygg och borde modella på riktigt.
  Kramkramkram!

  SvaraRadera
 6. Du är supersnygg! Läckra bilder och visst ser du avslappnad ut :-)
  Kramar

  SvaraRadera
 7. Super dejlige billeder og fin kombo du har sat sammen... Lad os ikke håbe at vinteren vare lige så længe som sidste år, selvom den var smuk :-) Ha´ en fin aften - kram OddStyle

  SvaraRadera
 8. Jag hade fått värsta höjdskräcken av att sitta däruppe...Du ser hur snygg o avslappnad ut som helst. Älskar din jacka o bootsen visste jag inte att det fanns ett bäst före datum på......sitter som en smäck på dig. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 9. Fina <3 Ha en bra dag nu, kramen

  SvaraRadera