fredag 18 april 2014

Påsktrip

I flera år har sonen tjatat om Legoland men det har inte blivit av för jag hatar verkligen att åka till sådana ställen under högsäsong. Nu blev jag ledig under påsklovet och tänkte att det vore perfekt att åka om bara vädret var med oss. Och det var det! 
11 grader och solsken från morgon till kväll båda dagarna:)
Sonen visste ingenting. Vi sa till honom att vi skulle åka till ett museum som visade gamla sjukhussängar (jisses vilken fanatasi jag har...), det enda sonen hade som kommentar var "har de någon bra restaurang där?" Vi packade in oss i bilen och han tyckte det var aningens långt att åka för att titta på några gamla sängar....
Och vilken lycka när han insåg vart vi skulle när vi parkerade bilen!

 

Alla dessa små städer! Sonen drogs hit som en magnet
 och kunde inte riktigt få nog:)


Fantasin var det ingen hejd på.


Kolla bara in dessa små gulliga apor. Varför åka till zoo liksom?!
 

Att dessa flamingos inte blåste omkull. Så fint med matchande blommor till.
 

En paus med lite Legobygge i solen!


En bassäng full med små pingviner som lekte och simmade omkring. Hur söta som helst!


Efter lång dag i solen begav vi oss till hotellet 
för lite kvällsmat och citronvann.Lagom möra hoppade vi i säng i vårt piratrum och sonen somnade med leende.


Jippie! 
Ännu en dag på Legoland :)Det första sonen gjorde var att gå rätt in och dunka in bollar i en tunna och vinna en stor Mariogubbe. Lycka!

Sonen är ingen karusellfreak men den här Star Wars grejen föll honom i smaken och åkte den om och om igen. Perfekt när det inte är så mycket folk och man kan springa av och på en stund.


Vaska guld var riktigt poppis! Det skulle han nog kunna göra en hel dag.


Att gå med i en indianstam och skaffa sig en fjäder var ju också ett måste. Här inne skulle vi tydligen sova sa en indian, men sonen tyckte inte det verkade som en bra idé.. så vi smet ut.


 

"Haj"!


Rolig skylt innan vi gick in i akvariet. Vi tog lite bilder men utan blixt förstås, ville ju inte att firrarna skulle bli vimmelkantiga.


Här kunde man krypa in i ett rör och nästan vara inne hos fiskarna.


Lite galen och glad när det dök upp en massa fina fiskar.Två superfina dagar med la familia i Danmark. Sonen hade gärna stannat en vecka men det var dags att styra hemåt. Genom rapsfält som slagit ut någonstans på Fyn.


Himmelen bjöd på en vacker solnedgång.
Ha en skön långfredag!

Kram

6 kommentarer:

 1. Åh vilka superunderbara bilder. Superlativ! Blå himmel, massa lego och glada miner. Jag har aldrig själv varit på legoland så jag suger i mig allt. Det där röret att krypa upp i hos fiskarna var verkligen coolt. Massa kramar och ha en fortsatt skön påsk, nu hoppas vi på sol eller hur?
  <3

  SvaraRadera
 2. Så mysigt! Det ser ut som ni fick härliga dagar! Och så smart att åka när det är lågsäsong men ändå fint väder :-) Jag minns att vi var där mitt på sommaren och det var massor av folk... En kul upplevelse ändå, men detta ser ju mycket bättre ut! Ha en fin påsk!
  Kramar

  SvaraRadera
 3. härliga bilder och sån´tur med vädret också. Det gör ju jättemycket på ett sådant ställe. Gillar även jag röret! Äggstra stora kramar...;)

  SvaraRadera
 4. Åh! Måste ju åka dit nån gång! V skulle älska det! Kram

  SvaraRadera
 5. Vilken fin bild den sista.....
  Förstår sonen var glad att åka till Legoland.
  Kram Titti

  SvaraRadera
 6. Du är bara för rolig!!! Sjukhussängar. :) :) :)
  Härlig minisemester ni hade på Legoland och inte bland en massa gamla sängar. :)
  Kram Mona

  SvaraRadera