torsdag 13 december 2012

Kallt & klart

Vilken kyla som kommit hit till Skåne. Inget som vi är så bortskämda med här och ändå så fryser vi mest när det är 2 plusgrader och snålblåst.
Jag föredrar helt klart när det är bitande kallt och klar himmel.

 

 

Jyckarna däremot, har inte vant sig och får köldkramp i tassar och ben.

Han till vänster känner sig inte så snygg i sin väst som han till höger...
Trots värmetäcke så fick en jycke bäras en bra bit. I eftermiddags när jag skulle hämta sonen så vägrade den ena jycken gå så jag satte honom i pulkan som jag hade med. Han satt nöjt där medan jag fick dra honom (tyvärr fångade jag honom inte på bild, sittandes som en kung på tronen). Förbipasserande stirrade som bara den...

 

En sak som inte alls är bra, är att det ska bli ca 3 plusgrader och regn i helgen...kunde det inte bara få vara vitt och kallt?Huvudvärk och ett nattpass som väntar, känns inte som bästa kombinationen. Har tagit några dundertabletter och ska lägga mig och vila innan avfärd.

Ha en skön kväll


Kram


7 kommentarer:

 1. Herlige billeder af vores skønne natur, sjovt jeg har også fået taget billeder at Svaner i DK i formations flyvning :-)
  Kram Tina

  SvaraRadera
 2. Å den där jädrans huvudvärken alltså...vad ska det vara bra för?? F ö gillar jag inte heller att det fina vita ska töa bort, men fullt så kallt som det är på morgnarna nu behöver det inte vara. I gårnatt visade min telefon -17, det är ju sjukt!!! Klem och krya på dig

  SvaraRadera
 3. Hunden i pulkan? Det låter ju som en rolig bild det. Och jag föredrar också torr kyla framför den fuktiga genomträngande kylan vid nollstrecket. HU.
  Hoppas huvudet är bättre nu.
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Hahaha gud vad synd att du glömde fota "Kingen" :)) Hoppas huvudvärken försvinner.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Hoppas hv är borta nu till natten!!!!? Gud vad gärna jag hade velat se när du drog runt vovsingen i pulkan! Hoppas mildvädret blir kortvarigt, för det är ju så vackert med all snö och kyla!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 6. Nästa gången du har hunden i pulkan måste du fota:) Jag håller faktisk med dig, hellre kallt och klart än +grader, regn och vind.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Men guuuud! Vad jag hade velat sett Mr Vovve åka pulka! Du är ju smart:) Kram

  SvaraRadera